Alle fietsen Heren fietsen Sportieve fietsen

FixieBrothers – The Boss sportieve heren fiets

Wat denk je ervan om zelf thuis online je fiets samen te stellen? Of om dit te doen in overleg met de makers van de fiets? Als je wilt dat je fiets perfect bij je past, dan is de custom service van de FixieBrothers mogelijk iets voor jou. Zij maken een goede fiets van hoge kwaliteit, maar jij bepaalt de uitstraling ervan. We bespreken hier The Boss lifestyle herenfiets, waarvoor je zelf de onderdelen en de kleuren kiest, zodat het resultaat helemaal past bij je persoonlijkheid.

Customfiets bouwen met The Boss

The Boss wordt op de site van de FixieBrothers afgebeeld als een zwarte fiets met een wit frame, witte ketting en gouden details. Met zijn bullhorn stuur is deze fiets duidelijk een krachtige sprinter. Aangezien de FixieBrothers een groot netwerk hebben van custom fietsspecialisten en leveranciers zijn ze in staat om deze basisfiets volgens jouw ontwerp te spuiten of te bestickeren. Of om bepaalde originele onderdelen te pakken te krijgen die je mooi vindt. Het is daarnaast mogelijk om de wielen op de gewenste manier te laten spaken.

FixieBrothers-the-Boss-sportieve-heren-fiets-2

De FixieBrothers is het bedrijf van Yannick van Liefland en Tamor Hartogs en is gevestigd in Amersfoort. Zij kennen alle ontwikkelingen in de fietsbranche en hebben voor de echte fans een custom afdeling. Wil je je eigen droomfiets bouwen met bijzondere onderdelen, dan krijg je zelfs een fixiespecialist toegewezen die je helpt met het ontwerp en de opbouw.

FixieBrothers – The Boss sportieve herenfiets: eigenschappen en pluspunten:

De bijzondere eigenschappen van The Boss luiden als volgt:

 • Merk: FixieBrothers
 • Staat: nieuw
 • Framemaat: 52, 56 of 60 cm
 • Hoe je fiets eruit komt te zien hangt af van onder meer de volgende opties:
 • Keuze uit zeventien kleuren voor het frame
 • Zes kleuren mogelijk voor de ketting
 • Je kiest de gewenste kleur van de crank, de banden en van de velgen van het voor- en achterwiel
 • Bullhorn stuur, recht stuur of racestuur
 • San Marco, Brave of Brooks zadel, desgewenst in een opvallende kleur
 • Soort pedalen, naaf, handvatten, stuurlint
 • Toevoeging van een achterdrager, slot of verlichting is mogelijk

FixieBrothers-the-Boss-sportieve-heren-fiets-3

Exclusieve fiets die zeker de aandacht trekt

Voor een prijs vanaf 774 euro neem je The Boss als basis om tot in de kleinste details zelf je fiets samen te stellen. Zo is het leuk om bijzondere kleurcontrasten te kiezen voor het frame en de velgen. Je maakt zelf je eigen fiets door alle opties in te vullen in het FixieBrothers systeem. Heb je bijzondere wensen, dan kun je een afspraak maken in de fabriek in Amersfoort om samen met een van de FixieBrothers tot een ontwerp te komen.

Website leverancier