Alle fietsen Heren fietsen Lifestyle fietsen

FixieBrothers – The Genius heren lifestyle fiets

Een lichte, stevige fiets met een prachtige retro-uitstraling! Met dit strakke model snel je elke dag in no time stijlvol naar je werk. We bespreken hier The Genius van de FixieBrothers, een sportieve fiets voor snelheidsliefhebbers. Alleen al vanwege de kleuren een opvallende eyecatcher, wat dacht je namelijk van retrokleuren als Okergeel en Waterblauw?

Strakke, snelle herenfiets

The Genius brengt je snel en droog naar je bestemming. De spatborden met klassieke look zijn smal van ontwerp en uitgevoerd in chroom. Het frame is van staal. De automatische SRAM versnellingsnaaf schakelt naar een zwaarder verzet bij 14 kilometer per uur en heeft geen onderhoud nodig. De banden van Schwalbe hebben mooie lichte zijkanten. Het ontbreken van bekabeling op het stuur draagt bij aan de fraaie, eenvoudige retrostijl.
De FixieBrothers is opgericht door FixieFathers Yannick van Liefland en Tamor Hartogs. Samen zijn de oprichters keien in het ontwerpen en bouwen van fietsen én in ondernemen. Met een gevarieerd team van medewerkers maken ze fietsen die afgestemd zijn op jouw identiteit. Daarnaast leveren ze ook fietsen aan bedrijven, passend bij de identiteit van je organisatie. Er is bovendien een custom afdeling voor wie met eigen onderdelen een unieke fiets wil bouwen.

FixieBrothers-The-Genius-heren-lifestyle-fiets-03

The Genius herenfiets: eigenschappen en pluspunten

We noemen hier de bijzondere kenmerken van The Genius van De FixieBrothers:

  • Opgeruimd uiterlijk door het ontbreken van kabels op het stuur
  • B17 zadel en een strak stuurlint in honingkleur van Brooks
  • Klassiek stalen frame
  • Slank kettingscherm
  • Schwalbe Delta Cruiser banden met lichte zijkant
  • De smalle chromen spatborden houden je de hele weg droog en zorgen voor een klassieke touch
  • De automatische SRAM 2-versnellingsnaaf is sterk en onderhoudsvrij
  • Met de hand gebouwd in Amersfoort, Nederland
  • Framehoogte: 60 cm, 56 cm of 52 cm
  • The Genius is verkrijgbaar in de kleuren: mat Okergeel en mat Waterblauw

FixieBrothers-The-Genius-heren-lifestyle-fiets-02

Stijlvolle fiets die naar jouw wensen wordt samengesteld

Deze lifestyle fiets voor heren heeft een stijlvol, eenvoudig uiterlijk en loodst je supersnel door het verkeer. In het FixieBrothers programma kun je de opbouwmogelijkheden selecteren en zien hoe jouw exemplaar er precies uit komt te zien. Aan deze slimme fiets hangt wel een prijskaartje van 749 euro. The Genius kan desgewenst afgemaakt worden met accessoires naar keuze, zoals een bagagedrager, een kinderstoeltje of tassen. Hiervoor is overleg mogelijk met de FixieBrothers, zodat de fiets echt helemaal aan jouw wensen en smaak kan worden aangepast.

Website leverancier